بلوک عایق حرارت، بلوک های سبک عایق حرارتی – IAGCO

بلوک عایق حرارت، بلوک های سبک عایق حرارتی

بلوک سبک سه جداره
بلوک سه جداره – قیمت و خرید آنلاین بلوک
می 5, 2021
مقایسه بلوک لینکا و سفالی
بررسی و مقایسه بلوک لیکا با سفال
می 10, 2021
Show all

بلوک عایق حرارت، بلوک های سبک عایق حرارتی

بلوک سبک عایق حرارتی

آیا بلوک های سبک عایق حرارت هستند؟

هدر رفتن انرژی یکی از مسائل و مشکلات روز دنیا و الخصوص ایران است، چرا که روز به روز از منابع انرژی موجود در طبیعیت کاسته می شود و رو به اتمام است؛ بنابراین لازم است هر نفر به سهم خود در حفظ این منابع انرژی سهیم باشیم تا آینده فرزندانمان به خطر نیفتد.

روش های زیادی برای صرفه جویی در مصرف انرژی وجود دارد که در ساده ترین حالت هرکدام از ما می توانیم از منزل خود شروع کنیم. به منظور رسیدن به این هدف امروزه از روش های استانداری برای ساخت ساختمان ها استفاده می شود به گونه ای که دیوار های خانه به نوعی عایق حرارتی تبدیل می شوند.

برای ایجاد لایه های عایقی و جلوگیری از هدر رفتن انرژی در ساختمان های مسکونی، اداری و درمانی مصالح مختلفی مانند فیبر و یا انواع بلوک های سبک به کار برده می شود. در ادامه قصد داریم درباره بلوک عایق حرارت با برند شرکت IAGCO ، خصوصیات آن و کاربرد هایی که دارد مطالبی را برای شما عزیزان ارائه دهیم.

تعریف بلوک عایق حرارتی

بلوک عایق حرارتی

انواع بلوک های عایق برای چینش دیوار های یک ساختمان به کار می رود که علاوه بر کاربرد آن ها برای پیشبرد سازه، به منظور ایجاد نوعی عایق نیز به کار می روند. به دلیل ساختار حباب مانند بلوک های عایقی و ایجاد تراکم یکنواخت در این ذرات حبابی، خاصیت حفظ انرژی در سازه به وجود می آید.

به کار رفتن بلوک های عایقی باعث از بین رفتن بار های اضافی و مرده موجود در سازه می شود و به همین سبب استحکام ساختمان را تقویت می کند. وجود این بلوک ها از هدر رفت انرژی جلوگیری می کند و انرژی را درون ساختمان نگه می دارد که این کار موجب حفظ دمای محیط و صرفه جویی در مصرف انرژی می شود.

نقش فوم در بلوک های عایق حرارتی

همانطور که می دانید مواد سازنده بلوک سبک، سیمان و دانه های سبک با درصد مناسبی آب است که بلوک را به صورت متخلخل تولید می کنند. برای ایجاد خاصیت عایقی حرارت در بلوک های سبک، از فوم های استانداردی استفاده می شود. وجود این فوم ها در میان بلوک حجم بسیار زیادی از حباب های ریز گازی شکل را به وجود می آورد.

تولید این حباب ها باعث وجود آمدن فضاهای خلا مانندی در میان بلوک می شود که این فضاها مانع از عبور حرارت و هدر رفت انرژی خواهد شد. به کارگیری فوم در ساختار اولیه بلوک های سبک علاوه بر ایجاد خاصیت حرارتی، موجب کاهش مقدار ملات مورد نیاز و در نتیجه کاهش هزینه های مصرفی می شود.

نحوه اجرای بلوک های عایق حرارتی

نحوه اجرای بلوک عایق حرارتی

یکی از مزایای استفاده از بلوک عایق حرارتی، نحوه اجرای راحت آن است؛ دلیل این امر نیز ابعاد بزرگ و ساختار فیزیکی مناسب آن است.

برای متصل کردن بلوک ها به هم، از پودر آهک استفاده می شود که قدرت چسبندگی خوبی دارد. وجود این پودر برای تهیه مواد چسبناک موجب کاهش ملات مورد نیاز می شود.

میزان بتن و ملات مصرفی کمتر باعث کاهش هزینه ها برای شخص مالک خواهد شد و نیز درصد نیاز به فولاد برای ساخت دیوار کاهش پیدا می کند. برای به حداکثر رساندن خاصیت عایقی بلوک، آن را نمدار می کنند؛ با این کار بلوک پس از ملات ریزی می تواند قدرت حفظ انرژی خود را بهبود ببخشد.

با مزایای بلوک عایق حرارتی آشنا شوید!

1. توانایی حفظ انرژی سازه
2. استحکام و مقاومت بالا در برابر هرگونه ضربه
3. قابلیت قالب بندی راحت
4. کاهش نیاز به استفاده از ملات
5. پایین آوردن مقدار ضایعات بلوکی
6. توانایی مقابله با تخریب های ناشی از زمین لرزه
7. نصب راحت
8. افزایش سرعت ساخت سازه
9. قابلیت مستحکم کردن سازه به وسیله کام و زبانه

رابطه کیفیت و قیمت بلوک های عایق حرارت

کارگاه و کارخانه های بلوک سازی متعددی در کشور راه اندازی شده اند که هر کدام از آن ها بر اساس معیار های تولیدی و نیز استاندارد های ملی اقدام به تولید انواع بلوک در برش های متفاوتی می کنند. هر تولید کننده در تلاش است که بتواند کیفیت را در بالاترین سطح ممکن نگهدارد و همچنین با حذف هزینه های اضافی، قیمت نهایی محصول را به کمترین مقدار برساند.
هزینه های در نظر گرفته شده برای تولید این بلوک ها عبارتند از: هزینه تولید مواد اولیه، هزینه پرداختی به کارگران، هزینه حمل و نقل و نیز هزینه های مربوط به استخراج مصالح.

نقطه قوت یک کارگاه تولیدی بلوک عایقی این است که بتواند در کنار افزایش سطح کیفیت محصول، میزان هزینه های مصرفی برای تولید را به خوبی مدیریت کند؛ با این روش مدیریت، مشتری با یک محصول با کیفیت و با قیمت مناسب روبه رو می شود.

انواع بلوک های عایق حرارتی را بشناسید!

هر کارگاه تولیدی بر اساس نیاز مشتریان اقدام به تولید انواع بلوک های عایق حرارتی در ابعاد و اندازه های گوناگون می کند. از مهم ترین انواع بلوک های عایقی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

• بلوک های AAC: این بلوک ها علاوه بر خاصیت عایقی حرارت، دارای خاصیت عایقی صوتی نیز هستند؛ بنابراین از این بلوک ها به عنوان بلوک عایق صدا نیز نام برده می شود.
• بلوک های عایقی CLC: این بلوک ها نیز در حفظ انرژی داخلی بنا بسیار موثر هستند، به گونه ای که استفاده از آن ها در ساخت مراکز مهم به وفور دیده می شود.
• بلوک های عایقی iag: بلوک های iag به دلیل ساختار حباب مانندی که دارند، دارای خاصیت عایقی خواهند بود. عایق صوتی نیز از دیگر خصوصیات این محصول است.
• بلوک های هبلکس: ساختار تخلخلی موجود در بلوک هبلکس نشان از عایق بودن این بلوک ها است که آن را در زمره بلوک های پر کاربرد قرار می دهد.
بررسی وضعیت بلوک عایق حرارت از لحاظ وزنی

همانطور که گفتیم برای ایجاد بلوک های عایقی، از فضاهای خالی میان بلوک برای پر کردن آن توسط نوعی عایق استفاده می شود؛ در واقع در این فضاهای خلا مانند، به جای ملات و بتن ریزی از عایق استفاده می شود.

از آن جاییکه از فضاهای خالی موجود در بلوک برای قرار دادن عایق استفاده می شود، حجم اضافی توسط عایق اشغال نمی شود؛ از طرفی دیگر این عایق های استفاده شده بسیار سبک هستند و به همین دلیل وزن چندانی به بلوک اضافه نخواهد شد. یکی از مزیت های بلوک پوکه معدنی، وزن بسیار سبک آن است که موجب سبک سازی سازه و تقویت بنا می شود.

بررسی وضعیت کارپذیری بلوک های عایق حرارتی

یکی از مهم ترین مزایای استفاده از بلوک های عایقی، کارپذیری راحت آن ها است. منظور از کارپذیری بلوک ها عملیات هایی مانند: کوبیدن میخ، برش دهی بلوک، ایجاد شیار وعبور سیم های برق است. برای مثال بلوک سبک clc که یکی از بلوک های عایق حرارتی است، به راحتی با دستگاه های فرز برش داده می شوند؛ در حالیکه میزان پرت مصالح به کمترین مقدار می رسد و این یک مزیت مهم برای بلوک به حساب می آید.

جنس بلوک های عایقی به گونه ای است که ملات پذیری آن به راحتی صورت می گیرد؛ یعنی با استفاده از ملات نوعی چسبندگی در بین بلوک ها به وجود آمده و باعث متصل شدن آن ها به همدیگر می شود.

همچنین به دلیل ضریب جذب مناسب این بلوک ها، قابلیت جذب آب بسیار بالا است و این ویژگی باعث جلوگیری از ترک خوردن بلوک در اثر ملات کاری خواهد شد.

مشخصات و استاندارد های لازم بلوک های عایق حرارتی

بلوک های عایقی تولید شده در کارگاه بلوک زنی باید از لحاظ تمامی مشخصات فیزیکی از جمله سایز، ابعاد و شکل بر اساس ضوابط موجود در استاندارد های ملی طراحی شده باشند؛ برای مثال بلوک سبک سه جداره که دارای سه جداره با فضای خالی است، از لحاظ اندازه، شکل و یا مواد اولیه تولیدی با بلوک دو جداره متفاوت است.

قبل از طراحی بلوک و نیز پس از تولید آن، دستگاه های نظارتی بر میزان استاندارد سازی محصولات نظارت می کنند. در این راستا آزمایش های مختلفی برای تعیین شرایط لازم برای ساخت بلوک ها انجام می شود.

و در پایان
بلوک های عایق حرارتی نوعی از بلوک هستند که با دارا بودن فضای خالی در میان خود، مکانی را برای قرار گیری نوعی عایق مهیا کرده است.

با این کار حباب های گازی شکلی در بلوک ایجاد می شود که مانع از عبور انرژی، صدا و … خواهد شد. تمامی کارگاه های تولید کننده بلوک بر اساس ضوابط موجود در شیوه نامه های معتبر عمل خواهند کرد و انواع مختلفی از بلوک را بر حسب شکل واندازه تولید می کنند.

این بلوک های عایقی دارای خاصیت برش کاری ساده هستند و همچنین به دلیل وزن سبک خود، دارای استحکام ومقاومت بالا در برابر فشار خواهند بود.

توانایی نصب راحت، افزایش سرعت عمل، کاهش هزینه ها و نیز صرفه جویی در مصرف سوخت از دیگر مزایای استفاده از بلوک های عایقی هستند.

شرکت IAGCO از شرکت های نام آشنا با بهترین رزومه در زمینه تولید مصالح ساختمانی است. این شرکت با سابقه درخشانی که دارد سعی در ارائه بهترین محصولات با بالاترین کیفیت بر اساس استاندارد های ملی خواهد داشت.

امتیاز ۰ از ۵ – ۰ رای
spinner در حال ثبت رای

1 Comment

  1. مسعود خزاعی گفت:

    با سلام و تشکر فراوان. به نظرتون یک شرکت سرمایه گذار توی ایران اگه بخواد مصالح نوین رو تولید کنه، چه مقدار نیاز به سرمایه داره؟ ماشین آلات تولیدی اینها کجائی هستن و حدودا چقدر باید هزینه کرد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوالی دارید؟ تماس بگیرید